Maldive, un paradis pe pământ

Descopera una din cele mai frumoase destinatii de pe planeta.

Planeta noastra detine numeroase locuri incredibile insa putine sunt la fel de frumoase ca Maldive. Acest micut arhipelag situat in Oceanul Indian este alcatuit din plaje paradisiace, dispune de o viata acvatica incredibila si ofera turistilor activitati super simpatice.

Vei gasi numeroase hoteluri, unele mai luxoase decat altele precum si restaurante exceptionale. Poti face surf, scufundari sau sa mananci cu picioarele in apa admirand delfinii sau un apus de soare. Un adevarat paradis pe pamant.

Republica Maldive este situata in Oceanul Indian. Limba oficiala in Maldive este dhivei insa se vorbeste si engleza, araba si hindi. Maldive este constituita din aproximativ 1200 de insulite care sunt regrupate in atoli. Formeaza cea mai plata tara din lume cu cel mai inalt punct ridicandu-se la doar 1,80 de metri.

Insulele Maldive adapostesc in jur de 187 de tipuri de corali, dispunand de un ecosistem acvatic incredibil de bogat. Apa este atat de albastra si de transparenta incat putem observa cu usurinta aceste cadouri ale naturii.

Majoritatea locuitorilor insulei sunt musulmani drept urmare iti recomandam sa te acoperi in public. In plus, bauturile alcoolice nu pot fi trimise pe insula. Insa, aceste reguli nu se aplica hotelurilor.

Un climat tropical. In general, temperaturile sunt blande in Maldive. Sezonul de ploi este cuprins intre lunile mai si octombrie drept urmare este recomandat sa vii in vacanta in sezonul uscat.

In anul 1972 Maldive a devenit o destinatie de lux, odata cu construirea Kurumba Resort. Vedetele au incepit sa vina in vacanta in aceasta destinatie paradisiaca si alte hoteluri au inceput sa fie construite pentru a raspunde cererii.

Actualmente exista in jur de 130 de hoteluri in Maldive, St.Regis Vommuli Resort este cel mai luxos dintre toate. Fiecare hotel dispune de casute pe apa ceea ce le permite turistilor sa doarma deasupra apei turcoaz.

Maldive este destinatia perfecta pentru toti cei care isi doresc sa se relaxeze si sa profite de lux.

Related Posts

Lasă un răspuns

© 2022 Skreach Blog - WordPress Theme by WPEnjoy